De verkoop van de campingtickets is nog niet gestart. Binnenkort hoor je hier meer over. Voor een latere transactie voor een campingticket betaal je geen transactiekosten. Koop deze dus gerust later. Een campingticket is een aanvulling op je festivalticket en geeft alleen toegang tot de camping, niet tot het festival.

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het festival. Het is verstandig om je ticket in de voorverkoop te kopen. Aan de deur betaal je meer voor je ticket.

Bij aankoop van een ticket ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Je Stone Rock Festival tickets ontvang je digitaal. Per mail krijg je één of meerdere PDF’s met daarin jouw ticket(s). Heel soms wil het nog wel eens voorkomen dat onze mail in jouw spambox terecht komt. Na het voltooien van je bestelling krijg je snel je tickets binnen. Mocht je ze onverhoopt na een paar uur nog niet in je mailbox hebben? Check dan je spambox. Als ze daar dan ook niet in staan, kan je ons via de contactpagina een e-mail sturen en zorgen we dat je je tickets alsnog krijgt.

Wat is het verschil tussen de tickettypes?

De verschillende festivaltickets (Early bird en Regular) geven je toegang tot het festival. De campingtickets geven je geen toegang tot het festival. Deze tickets geven je puur het recht op een overnachting op de Stone Rock Camping. Zorg dus dat wanneer je een campingticket koopt, je ook een festivalticket in the pocket hebt.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Check de pagina Festival info. Heb je een specifieke vraag waar je het antwoord niet op kan vinden? Stuur ons gerust een e-mail via het contactformulier!