Guano Apes op SRF 2017

Ze draaien al net zo lang mee als Pearl Jam en hebben al meer dan 4 miljoen albums wereldwijd verkocht. Ze hebben de Duitse music award Echo al drie keer ontvangen en daarnaast een MTV Europe Music Award. Hun laatste drie albums stroomden de Duitse hitlijsten allemaal binnen op  nummer één en daarnaast speelden ze in heel Europa alle mainstages plat.

De Duitse rockband behaalde in de jaren negentig meerdere malen de hitlijsten met songs als ‘Lords of the Boards’ en ‘Open Your Eyes’ van debuutalbum ‘Proud Like A God’. Sinds de reünie van de band in 2009 zijn ze sterker dan ooit! Met hun dynamische sound, energieke liveshows en sterke frontvrouw Sandra Nasić veroverd deze band ieder podium. De laatste keer dat ze in het oosten van het land speelden is alweer ruim twaalf jaar geleden!

Fellow rockers, we proudly present: GUANO APES!

Damn right! The Apes op Stone Rock Festival! Als je ooit al eens getwijfeld hebt om naar Stone Rock Festival op zaterdag 8 juli in Dalfsen te komen, kan je nu al die twijfels vaarwel zeggen! Heb je nog geen ticket? Koop er dan nu een als de sodemieter.

Meer info over Guano Apes vind je hier.

Binnenkort maken we meer namen bekend!