Betreden op eigen risico

Het bezoek aan het festival geschiedt op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor schade, bijvoorbeeld als gevolg van letsel of diefstal.

Tickets en toegang

Zonder ticket is toegang tot het evenement niet gegarandeerd. Wees dus verstandig en koop een kaart in de voorverkoop. Mits het festival niet uitverkocht is zijn er ook kaarten aan de deur te koop. Let op! Tickets in de voorverkoop zijn goedkoper! Klik hier om je tickets te kopen! Bezoekers kunnen voorafgaand aan het evenement gefouilleerd worden. Degene die zich hieraan niet onderwerpt, kan de toegang geweigerd worden.

Horeca/muntverkoop

Consumptiemunten worden op het evenemententerrein verkocht en kunnen ook alleen hier ingeleverd worden, dus niet in Grand Café Het Oude Station. Het is bij wet verboden drank te verstrekken aan jongeren onder de leeftijd van 18 jaar. Bij twijfel kan gevraagd worden naar legitimatie! Met de consumptiemunten kan eten en drinken op het terrein worden gekocht. Consumptiemunten zijn niet in te wisselen tegen geld.

Eigen consumpties

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen naar het festival. Mocht je vragen hebben over je allergie en het eten, mail dan naar info@stonerock.nl

Sanitair

Op het terrein zijn voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig, tevens zijn er voorzieningen getroffen voor mindervaliden. ‘Wildplassen’ is niet toegestaan!

Toezicht & veiligheid

Op het evenemententerrein is, ter bevordering van de veiligheid van de bezoekers, beveiliging en een mobiele EHBO-post met gecertificeerde EHBO’ers aanwezig.

Fietsenstalling

Stone Rock Festival heeft een fietsenstalling ingericht tussen het evenemententerrein en Grand Café Het Oude Station. Gelieve hier alle fietsen te parkeren. De fietsenstalling is gratis, maar voor eigen risico.

Parkeren

Auto’s dienen geparkeerd te worden op de parkeerplaats van het treinstation. Deze parkeerplaatsen zijn gratis, maar voor eigen risico. Omdat het aantal parkeerplaatsen gering is wordt aangeraden om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen.

Trein

Het festivalterrein ligt op steenworp afstand van het treinstation van Dalfsen. Het is letterlijk 30 meter lopen en dus erg gemakkelijk om met de trein naar het festival te komen. Kijk voor actuele treintijden op 9292OV.nl.

Verboden te flyeren

Het is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan flyers of andere zaken uit te delen op en rond het festivalterrein.

Fotograferen en filmen

Het is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan om te fotograferen of te filmen met professionele apparatuur. Via het contactformulier kunt u contact zoeken met de organisatie en navragen of u in aanmerking komt voor een perspas.

Gebruik van foto's en video's

Door het betreden van het festivalterrein wordt toestemming gegeven voor het gebruik van de door of namens de organisatie gemaakte foto’s en video’s voor publicitaire doeleinden.