Wanneer?

Zaterdag 7 juli 2018 vindt de achtste editie van Stone Rock Festival plaats van 13:30 tot 01:00.

Locatie

Direct naast het NS treinstation aan de Stationsweg in Dalfsen, Overijssel. Voor de festivalbezoeker met navigatie: Stationsweg 4 Dalfsen.

Vervoer

Pak de trein en stap op het station van Dalfsen uit, rechtstreeks naast het festivalterrein! De laatste trein richting Zwolle vertrek om 01:06 en de laatste trein richting Emmen vertrek om 00:30. Check hier de up-to-date reisinformatie.

Wanneer je met de auto komt kan je gratis naast het festivalterrein parkeren. De parkeerruimte is echter beperkt dus we moedigen iedereen van harte aan om met het openbaar vervoer naar het festival te komen.

Voor die diehards die op de fiets komen: We hebben genoeg ruimte voor het stallen van je fiets in onze eigen fietsenstalling en die van het station.

Stone Rock Camping

Niet naar huis? Groot gelijk! Overnacht gewoon op de officiële Stone Rock Camping en maak er een weekendje van! Hoe je dat doet? Nadat je een festivalticket gekocht hebt, koop je een campingticket voor de door jou gewenste overnachting(en). That’s it!

Let op! De verkoop van de campingtickets is nog niet gestart. Binnenkort hoor je hier meer over. Voor een latere transactie voor een campingticket betaal je geen transactiekosten. Koop deze dus gerust later. Een campingticket is een aanvulling op je festivalticket en geeft alleen toegang tot de camping, niet tot het festival.

Huisregels

Net zoals ieder festival hebben we een aantal huisregels. Vanzelfsprekend. Wees verstandig en check ze even voordat je op 8 juli bij ons tegen de barriers aan staat te hijgen: Check de huisregels van Stone Rock Festival 2017 hier!

Munten

Consumptiemunten van voorgaande jaren zijn niet te gebruiken tijdens deze editie van het festival. De nieuwe consumptiemunten kan je kopen bij de muntenkassa op het festivalterrein.

Plattegrond en timetable

Hold your horses! Zo snel zijn we niet. Over een paar maanden, zodra we dichter bij het festival zijn. Tref je zowel hier, als op de line-up pagina, de festivalplattegrond en de timetable.

Contact

Heb je wat te zeuren, een goede vraag of wil met je band bij ons optreden? Stuur dan een mail via ons contactformulier en je krijgt zo snel mogelijk reactie! Klik hier voor het contactformulier.