Wanneer?

Zaterdag 8 juli 2017 vindt de zevende editie van Stone Rock Festival plaats van 13:30 tot 01:00.

Locatie

Direct naast het NS treinstation aan de Stationsweg in Dalfsen, Overijssel. Voor de festivalbezoeker met navigatie: Stationsweg 4 Dalfsen.

Vervoer

Pak de trein en stap op het station van Dalfsen uit, rechtstreeks naast het festivalterrein! De laatste trein richting Zwolle vertrek om 01:06 en de laatste trein richting Emmen vertrek om 00:30. Check hier de up-to-date reisinformatie.

Wanneer je met de auto komt kan je gratis naast het festivalterrein parkeren. De parkeerruimte is echter beperkt dus we moedigen iedereen van harte aan om met het openbaar vervoer naar het festival te komen.

Voor die diehards die op de fiets komen: We hebben genoeg ruimte voor het stallen van je fiets in onze eigen fietsenstalling en die van het station.

Stone Rock Camping

Niet naar huis? Groot gelijk! Overnacht gewoon op de officiële Stone Rock Camping inclusief pendelbus! Hoe je dat doet? Nadat je een festivalticket gekocht hebt, koop je een campingticket voor de door jou gewenste overnachting(en) en kom slapen in je eigen tent, camper of caravan! That’s it! Camping Starnbosch is de officiële Stone Rock Camping, dus ben je benieuwd naar alle fijne faciliteiten die bij de overnachting horen? Check hier de website van Camping Starnbosch!

Huisregels

Net zoals ieder festival hebben we een aantal huisregels. Vanzelfsprekend. Wees verstandig en check ze even voordat je op 8 juli bij ons tegen de barriers aan staat te hijgen: Check de huisregels van Stone Rock Festival 2017 hier!

Munten

Consumptiemunten van voorgaande jaren zijn niet te gebruiken tijdens deze editie van het festival. De nieuwe consumptiemunten kan je kopen bij de muntenkassa op het festivalterrein.

Plattegrond en timetable

Benieuwd waar alles zich op het terrein bevindt? En wil je dan ook direct weten hoe laat welke act optreedt? Check dan de plattegrond en timetable hier!

Contact

Heb je wat te zeuren, een goede vraag of wil met je band bij ons optreden? Stuur dan een mail via ons contactformulier en je krijgt zo snel mogelijk reactie! Klik hier voor het contactformulier.