Pennywise verplaatst naar Hedon

Pennywise

All the way from Heremosa Beach, California, we give you: PENNYWISE!

Wooooaoooah Woooah Woooah Wooah!

Het refrein van het legendarische punkrock-anthem “Bro Hymn” kent elke rocker. Het is echt waar: de mannen van PENNYWISE staan op Stone Rock 2018! Een dikke throwback naar de jaren ’90 met deze helden die hoog op ons verlanglijstje stonden!

Deze punkrocklegendes maken sinds de eind jaren ’80 muziek en onderscheiden zich door de energie van punk en metal te matchen met pakkende melodieën. Als je het zo zegt… klinkt het bijna makkelijk!

De band heeft alles om midden jaren ’90 samen met Greenday en Offspring tot de monsters der punk te gaan horen, maar juli ’96 pleegt de bassist en mede-oprichter Jason Thirsk zelfmoord. De groep wordt tijdelijk stil gelegd, maar gaat door met op bas Randy Bradbury.

Legendarisch is het optreden van Pennywise op Lowlands 1997, waarbij door een conflict de security vertrekt en het podium volstroomt. Hell yeah, f*ck authority!

Begin 2018 komen de heren met een nieuw album wat zeker de moeite van het luisteren waard zal zijn. Een paar maanden later zullen ze op het vliegtuig stappen richting Europa om hun enige show in Nederland van komende zomer bij ons op Stone Rock te komen spelen! That’s what where talkin’ about!

Fellow rockers, we proudly present: PENNYWISE!

Listen

Share this band with your friends